Een frisse start!

Zomer vakantie…
Een tijd om het lekker rustig aan te doen en te geniet

en van… EEN VERBOUWING!

Ja echt…

Nadat ik besloten had om mijn website in een nieuw jasje te (laten) steken, vond ik het ook wel eens tijd worden om mijn praktijkruimte aan te pakken.
Toen ik hier 2 jaar geleden hals overkop in ben gekomen, heb ik er niets meer aan veranderd en dat betekende dat er nog steeds meubels en materialen stonden die, of niet meer gebruikt werken, of niet meer helemaal pasten bij mijn ideeën en wat ik doe en wil. Dus… de bezem erdoor.

En als je die beslissing dan toch genomen hebt, dan kunnen de muren ook wel een like verf gebruiken… de oude tapijttegels mogen dan ook wel verborgen worden en weet je… dan gooi ik de indeling ook maar even om voor meer (vloer) ruimte.

Je snapt het al… Afgelopen twee weken was het hier een zooitje! Gelukkig kan ik nu weer beginnen met het opbouwen en inrichten.
En al zeg ik het zelf… Het wordt mooi!!

Kom jij na de vakantie zelf kijken hoe het is geworden?